• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

17:38

Bivši Jokićev saigrač oštar: Svi znamo ko je prošle godine bio MVP!

AP/Photo

NBA

Bivši Jokićev saigrač oštar: Svi znamo ko je prošle godine bio MVP!

Podeli vest

Nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denver Nagetsa, Ostin Rivers smatra da je prethodne sezone srpskom asu naneta velika nepravda tokom dodele nagrade za najboljeg igrača lige.

Sin legendarnog trenera Doka Riversa je zajedno sa Jokićem delio svlačionicu u sezoni 2021/2022 i za to vreme je ekipa Denvera stigla do finala Zapada u kojem je poražena od Los Anđeles Lejkersa.

Početkom ove godine napustio je Minesota Timbervulvse i od tada nema angažman, ali je više nego aktivan u podkastima i emisijama sličnog tipa. On je, govoreći za podkast "Of gard" pričao o popularnom "džokeru" i o tome kako je nepravedno ostao bez nagrade za najboljeg pojedinca prošle sezone.

Znam da je Džoel Embid proglašen za MVP-a, ali svi verovatno znamo da je Jokić trebalo da dobije to priznanje i prošle godine - rekao je sin proslavljenog trenera.

Međutim, Rivers smatra da je do sada prikazanim srpski košarkaš jedini logičan izbor i da je bez konkurencije.

Foto: Tanjug/AP

Jokić bez konkurencije

- Veliki je jaz. Ko vodi u poenima, skokovima, asistencijama? Ekipa je osvojila šampionat, i dalje su među glavnim favoritima, čak nisu imali pomoć Džamala Mareja na većini utakmica... Jokić je najdominantniji igrač u NBA i onda imamo jaz - kazao je Ostin.

Podsećamo, Nikola Jokić je prošle sezone bio prvi kandidat za zvanje najkorisnijeg igrača, ali je u poslednjem trenutku ta nagrada dodeljena Džoelu Embidu, uz ogromnu umešanost pojedinih "stručnjaka" i analitičara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija