• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

08:59

Jokić žestoko opsovao! Ameri otkrili šta je sasuo sudiji u lice

profimedia

NBA

Jokić žestoko opsovao! Ameri otkrili šta je sasuo sudiji u lice

Podeli vest

Jedna reč skupo je koštala Nikolu Jokića, a američki mediji otkrivaju šta je to centar Denvera rekao sudiji, pa je meč sa Čikagom završio već u finišu prvog poluvremena (114:106).

Nikola Jokić je reagovao posle jednog faula Nikole Vučeviće nad njim, pa je dok je trčao u odbranu nešto dobacio sudiji. Naš centar je posle meča rekao da se često zbog te reči ne sudi tehnička, ali izgleda da sad nije imao sreće s arbitrom, ovog puta je bio neki baš osetljiv, pa ga je isključio.

"Sviraj taj faul, dr***io" vikao je navodno Jokić sudiji, tvrde navijači koji su bili u prvom redu, a koji su mogli da čuju šta je Srbin rekao, prenosi ESPN.

 

 

 

 

 

 

Na snimku se jasno vidi da je fauliran pod košem u duelu sa Nikolom Vučevićem. Kako su sudije ostale neme, Jokić je tražio objašnjenje, a zatim na 1:08 pre kraja poluvremena zaradio tehničku i isključenje. Nikola je bio u šoku, nije mogao da veruje šta su sudije uradile.

Jokić je posle meča odbio da ponovi tu reč i da ulazi u detalje jer nije želeo da dobije još veću finansijsku kaznu.

- To je što je. Srećan sam što nismo igrali ovu utakmicu u Srbiji. Bilo bi zabavno videti kako bi se ovo završilo. To je što je. Neki ljudi mogu da kažu šta god žele, ali, nekada kada kažem nešto to ne može biti tehnička, ali to je što je - iskren je bio Nikola.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija