• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

13:33

Drakonska kazna za najprljavijeg igrača NBA! Grinu potrebna stručna pomoć

Tanjug/AP

NBA

Drakonska kazna za najprljavijeg igrača NBA! Grinu potrebna stručna pomoć

Podeli vest

Košarkaš Golden strejta, Drejmond Grin suspendovan je na neodređeno vreme nakon incidenta na meču protiv Finiksa.

Košarkaš Golden stejta udario je pesnicom centra Fikinsa Jusufa Nurkića u lice.  Prvotimcu Voriorsa ovo nije prvi put da pravi slične inidente na utakmicama, pa je rukovodstvo NBA lige odlučilo da ga suspenduje kako bi se dozvao pameti.

Kaznu je izrekao šef NBA operacija Džoe Dumars, a u saopštenju se navodi da je u obzir uzeta istorija nesportskog ponašanja ovog košarkaša. 

"Grin će biti u obavezi da ispuni određene uslove lige i svog tima pre nego što se vrati na teren", saopšteno je iz NBA.


Podsetimo, Grin je u novembru bio suspendovan na pet utakmica, jer je uhvatio za vrat košarkaša Minesote Rudija Gobera, a pre toga takođe ima niz faulova i grešaka koje su ka koštale ove kazne.
Na sreću, Jusuf Nurkić nakon ovog udarca nije ozbiljnije povređen, ali je apelovao da se ovakvo ponašanje u budućnosti ne ponavlja između igrača. 

 

 


- Potrebna mu je pomoć. Stvarno ne znam u čemu je problem sa njim. Imao sam sreće da nije pokušao da me davi. To što je on uradio nema nikakve veze sa sportom ili košarkom. Stvarno ne znam o čemu je razmišljao - izjavio je Nurkić nakon meča sa Voriorsima. 

Umesto košarke, Grinu u narednom periodu slede razgovori i eventualna stručna pomoć, rečeno je ESPN-u iz izvora bliskih ligi. NBA nije odredila tačno vreme suspenzije za Grina jer želi da omogući košarkašu Voriorsa onoliko vremena koliko mu je potrebno da se izbori sa izazovima koji su pred njim. Ukoliko bude van terena manje od 20 dana izgubiće 154.941 dolara, a ukoliko suspenzija bude duža čeka ga i teži finansijski udar od 202.922 dolara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija