• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

07:45

Pakao, Miciću samo 12 minuta, Bogdanovića nije htela trojka (VIDEO)

profimedia

NBA

Pakao, Miciću samo 12 minuta, Bogdanovića nije htela trojka (VIDEO)

Podeli vest

Tradicionalno, u novogodišnjoj noći igraju se utakmice NBA lige, a Vasilije Micić nije 2024. godinu dočekao sa boljom minutažom. Opet je dobio samo nekoliko minuta u pobedi Oklahome protiv Netsa 124:108.

Naš reprezentativac je na terenu proveo 12 minuta, što je bilo dovoljno za učinak od dva poena, tri skoka i četiri asistencije, uz jednu ukradenu loptu, ali i čak četiri napravljena faula. Nedavno je Micić rekao da je znao gde dolazi, kao i da će ulaziti u igru sa klupe, ali potrebni za "debeli živci" za ruki godinu dvostrukom MVP-u Evrolige   Oklahomu je do pobede vodio Šaj Gildžes-Aleksander sa 24 poena, Džoš Gidi je dodao 20, a Lu Dort i Čet Holmgren po 18.

S druge strane Mikal Bridžis je bio najraspoloženiji u ekipi Bruklina sa 22 poena, a pratio ga je Kem Tomas sa 20. 

 

Bogdan Bogdanović je stigao do 12 poena uz po jednu asistenciju i skok u pobedi Atlante  protiv Vašingtona 130:126. Kapiten Srbije je  proveo 27 minuta i uspeo je da pogodi tek jednu trojku iz osam pokušaja ukupno iz igre 5/19. 

Tre Jang je postigao 40 poena uz tri skoka i 13 asistencija, Dežonte Marej je pored 32 poena imao šest skokova, dok je Džejlen Džonson je stigao do 24 poena što je njegov rekord karijere.

Vizardsima nije pomoglo 38 poena i sedam trojki Kajla Kuzme da prvi pit u sezoni zabeleže dve pobede u nizu. Odličan je bio Deni Avdija sa 17 poena i 12 skokova.

 

NBA LIGA

Ponedeljak

Vašington - Atlanta 126:130
Nju Orleans - L.A. Lejkers 129:109
Oklahoma - Bruklin 124:108
San Antonio - Boston 101:134
Memfis - Sakramento 92:123
Finiks - Orlando 112:107

 

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija