• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

10:55

Jokić bacio Amerikanku u trans! Slavlje novinarke "zapalilo" društvene mreže (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokić bacio Amerikanku u trans! Slavlje novinarke "zapalilo" društvene mreže (VIDEO)

Podeli vest

Keti Ving, novinarka Denvera, pala je u trans posle trojke Nikole Jokića kojom je doneo pobedu Denveru protiv Golden Stejta (130:127).

Voriorsi su imali 18 poena prednosti tokom poslednje četvrtine, delovalo je da će bez problema privesti utakmicu kraju. Ali, Jokić im je pokvario dan. Prvo je 26 sekundi do kraja pogodio za izjednačenje (127:127), Džamal Marej je potom ukrao loptu Stefu Kariju, a posle tajm-auta Nikola je sa skoro pola terena pogodio za pobedu.

Keti je na društvenim mrežama podelila zanimljiv snimak na kom slavi Jokićevu trojku. Izgleda da je  predosetila šta bi moglo da se desi u poslednjem napadu.

"Snimila sam sebe kako gledam finalnu predstavu jer sam pomislila: zašto da ne, ko zna! Sada je 2024. i ono što sam naučila je da još ne znam šta da radim sa rukama, a Nikola Jokić je sa druge planete", napisala je Keti.

 

 

 

Za Denver je ovo bio sedmi uzastopni trijumf u međusobnim duelima. Poslednji put, Karijev tim je bio bolji 28. aprila 2022. godine sa 102:98. Sada su Nagetsi treći na Zapadu, Voriorsi su 11. tim, ispod su crte doigravanja za plej-of. Ispred šampiona su Vulvsi i Tanderi, a za

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija