• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

06:35

Ni fenomenalni Srbin nije pomogao! Nikola tužan posle drame! (VIDEO)

Tanjug

NBA

Ni fenomenalni Srbin nije pomogao! Nikola tužan posle drame! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa, predvođeni srpskim asom Nikolom Jokićem, izgubili su od Orlando Medžika na domaćem terenu 120:122.

Igrao je odlično srpski centar, koji je na ovoj utakmici imao 29 poena iz 19 pokušaja iz igre. Tome je dodao osam asistencija i četiri skoka, ali to nije bilo dovoljno za novi trijumf njegovog tima.

 

 

Izabranici Majkla Melouna su još jednom igrali neizvesnu završnicu, imali napad za pobedu, ali je za razliku od prethodne večeri loptu i odgovornost u poslednjem napadu umesto Nikole Jokića preuzeo Džamal Marej i promašio.

 

 

Sjajno je igrao Srbin u napadu, imao nekoliko poteza kojim je raspametio Amere, ali zanimljiv susret sa Medžikom nije mu doneo radost.

Na drugoj strani izvanrednu partiju je pružio Paolo Banker koji je imao tripl-dabl sačinjen od 32 poena, 10 skokova i 11 asistencija, a raspoložen je bio i Džejlen Sagsa koji je ubacio 27 poena za Orlando.

Denver je posle prve četvrtine imao devet poena razlike, a zatim i +13 na da bi u drugom poluvremenu protivnik dao gas i na kraju u napetoj završnici slavio.

Foto: Tanjug

 

 

 

Loše su Nagetsi igrali odbranu u trećoj deonici, opustili su se i primili 41 poen što je rivalu bilo dovoljno da se vrati u meč.

Dva tima su navijačima priredila dramatičnu završnicu, a u poslednji minut ušli su sa istim brojem poena. Naime, gosti su imali četiri više na oko dva minuta do kraja, da bi na ulasku u poslednji minut  Bankero napravio faul nad Džamalom Marijem za dva slobodna bacanja, koja je ovaj realizovao.

Ipak, 10 sekundi kasnije Aron Gordon je napravio prekršaj, ali nad Bankerom, koji se iskupio.

Foto: Tanjug

 

 

Na svega 15 sekundi do kraja napravio je veliku grešku Kentavijus Koldvel-Poup. Izgubio je Jokićev saigrač loptu, Nikola je morao da pravi faul nad Bankerom na drugoj strani, a as Orlanda je pogodio oba bacanja. 

Ostalo je Denveru 10 sekundi nade, a šut je na kraju uputio Džamal Marej, koji nije bio precizan.

NBA REZULTATI

Boston - Juta 126:97

Indijana - Atlanta 150:116

Bruklin - Oklahoma 124:115

Klivlend - Vašington 114:90

Filadelfija - Njujork 92:128

Čikago - Šarlot 104:91

Hjuston - Minesota 95:122

Nju Orleans - Los Anđeles Klipers 95:111

Dalas - Portland 139:103

Denver - Orlando 120:122

Finiks - Majami 113:97

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15