• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

08:24

Micić sjajno iskoristio malu minutažu u pobedi Oklahome!

profimedia

NBA

Micić sjajno iskoristio malu minutažu u pobedi Oklahome!

Podeli vest

Košarkaši Oklahome pobedili su Jutu na gostujućem terenu rezultatom 134:129.

Juta je do ove utakmice bila u sjannom nizu od šest pobeda, ipak Oklahoma je večeras rastužila navijače u Delta centru. Gledali smo pravu rezultatsku klackalicu, ali Tandersi su bili skoncetrisani u poslednjoj četvrtini i zasluženo pobedili.

Heroj pobede je bio najbolji igrač tima Šaj Džildžus Aleksander. Reprezentativac Kanade je za 34 minuta na parketu ubacio 31 poena, uz pet asistencija i isto toliko skokova. Jako dobro ga je pratio Džajlen Vilijams koji je ubacio četiri poena manje od njega.

Srpski reprezentativac Vasilije Micić na terenu je proveo samo osam minuta, a za to vreme je postigao šest poena, uz dve asistnecije. Naš as se dva puta oprobao na šutu za tri poena i oba puta je bio precizan.

U gubitničkom taboru je dobru partiju pružio plejmejker Kolin Sekston koji je postigao 31 poen, uz njega se istakao i Finac Lauri Markanen sa dabl-dabl učinkom od 26 poena i deset skokova. 

Oklahoma je trenutno druga ekipa  u zapadnoj diviziji, dok se Juta nalazi na devetom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija