• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

10:50

Pojavila se fotka! Jokić dobio batine, da li će neko reagovati

profimedia

NBA

Pojavila se fotka! Jokić dobio batine, da li će neko reagovati

Podeli vest

Nikolu Jokića ne mogu da zaustave na parketu, pa se i dalje služe podlim potezima.

Jasno je svima da Srbin nema isti tretman kod sudija kao ostale NBA zvezde, nije to tajna. Skoro posle svake utakmice je dovoljno pogledati njegove ruke, jer uvek zaradi novu modricu i ožiljak, čak i krvari. Tako je bilo i protiv Portlanda (112:103).

Vodio je Jokić Nagetse do pobede posle preokreta, ubacio je 29 poena, iako su na sve načine pokušali da ga zaustave. Izluđivao je rivale potezima, terao ih je na grube faulove, a sudije su se često pravile da ništa ne vide, čak i kada bi na leđima imao dvojicu igrača. Tuku Jokića, ko i kako stigne, a novi dubok ožiljak ima na desnoj podlaktici.

 

 

 

 

 

Tek će sad početi hajka na Srbina. Džoel Embid, aktuelni MVP NBA lige, ispao je iz konkurencije za MVP nagradu, budući da će propustiti značajan broj mečeva do kraja sezone. Centar Denvera je prvi favorit, pa ne sumnamo da će sada svi pokušati da ga zaustave da se domogne trećeg prestižnog priznanja u NBA ligi. 

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Nikoline brojke i ove sezone su impresivne. Postiže 26,3 poena uz 63 posto iz igre od čega 36 posto za tri poena. Spada među najbolje skakače lige sa 12,3 skoka po meču i među najbolje asistente sa 9,1 asistencijom. Ima 15 tripl-dablova u dosadašnjem delu sezone, dok je Denver trenutno četvrti na Zapadu, ali dve pobede razdvajaju Nagetse, Minesotu, Oklahomu i LA Kliperse, četiri tima koji će se boriti za vrh konferencije što je takođe bitna stavka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija