• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

06:06

Katastrofa! Srbinu ni sekund na parketu, Dončić zatrpao koš Bruklina (VIDEO)

profimedia

NBA

Katastrofa! Srbinu ni sekund na parketu, Dončić zatrpao koš Bruklina (VIDEO)

Podeli vest

Trener Majamija Erik Spoelstra opet, peti put uzastopno, nije dao priliku srpskom reprezentativcu Nikoli Joviću.

Bivši igrač Mege se nije pošteno naigrao košarke još od 22. januara i gostovanja u Orlandu kada je 15 minuta bio na parketu.

Ovoga puta, Hit je bio bolji od Orlanda 121:95, a najefikasniji bio Džimi Batler sa 23 poena, koliko je kod gostiju ubacio Paolo Bakero.

 

Foto: profimedia

 

 

Košarkaši Dalasa savladali su Bruklin 116:107, a briljirao je Luka Dončić. Reprezentativac Slovenije imao je u trijumfu Mavsa 35 poena i čak 18 skokova, a za tripl-dabl mu je nedostajala jedna asistencija.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Irving je bio najefikasniji igrač meča sa 36 postignutih poena, uz dva skoka i četiri asistencije. Kod domaćih Netsa, Majkl Bridžis je postigao 28, a Rojsi O’Nil 18 poena.

 

 

 

 

 

 

Košarkaši Jute pobedili su ekipu Oklahome rezultatom 124:117. Reprezentativac Srbije, Vasilije Micić, na terenu je proveo deset minuta i nije se upisao u strelce, uhvatio je jedan skok i podelio jednu asistenciju.

Najefikasniji u redovima Džeza bio je Markanen sa 33 poena i 11 skokova, a Kolins je dodao 22 poena. Na drugoj strani Gildžus-Aleksander je meč završio sa 28 poena. 

 

Indijana je nadigrala Hjuston 132:129, uz 29 poena Paskala Sjakama. Njujork se vratio na pobednički kolosek protiv Memfisa (123:113), a najefikasnji u slavlju Niksa bio je Donte di Vinćenco sa 32 poena. U gostujućem timu, Boban Marjanović nije ulazio u igru. 

Košarkaši Njujorka pobedili su ekipu Memfisa  123:113. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Divićenzo sa 32 poena, a Branson je dodao 27. Na drugoj strani istakao se Vilijams sa 19 poena. Košarkaši Čikaga slavili su protiv ekipe Minesote posle produžetka 129:123. Bulse su vodili Vajt i Derozan sa po 33 postignuta poena, Edvards je na drugoj strani ubacio 38 poena.

NBA LIGA

Sreda

Indijana – Hjuston 132:129

Bruklin – Dalas 107:119

Majami – Orlando 121:95

Njujork – Memfis 123:113

Čikago – Minesota 129:123 

Juta – Oklahoma 124:117

Finiks – Milvoki 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija