• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

07:58

Ameri u čudu, ne mogu da veruju! Nikola, kako si to uradio?

profimedia

NBA

Ameri u čudu, ne mogu da veruju! Nikola, kako si to uradio?

Podeli vest

Nikola Jović bio je u centru pažnje posle pobede Majamija protiv Milvokija 123:97.

Odigrao je Srbin meč karijere u NBA ligi, postigao je 24 poena uz sedam skokova i tri asistencije. Uradio je naš reprezentativac ono što nije uspelo Denveru i Nikoli Jokiću, zustavio je Janisa Adetokumba.

- Nije lako, on je s razlogom bio dvostruki MVP. Dao sam sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo. Ne možete da ga čuvate samo jedan na jedan, ceo tim je bio uključen i pomagali su mi i to smo uradili, prošlo je dobro - rekao je skromni Jović posle pobede. 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Novinare je zanimalo kako je uspeo da igra sa toliko samopouzdanja. Jović je počeo 10 vezanih mečeva kao starter, potom dugo nije igrao, a onda eksplodirao kao da nije bilo pauze. 

- Samo rad. Da budete sigurni da budete spremni kada pozovu vaše ime i to sam uradio.

Srbin je dobio pohvale i od trenera Erika Spolstre.

- Bilo je sjajno. Počeo sam kao starter mislim između 10 i 12 utakmica ove sezone i bio sam fokusiran, radim vredno i spreman sam. Danas sam ponovo bio starter i trener je želeo da pobedimo i ja želim da pobeđujemo. Znali smo tačno šta treba da radimo i to smo uradili, plan meča je bio sjajan. Svi su delili loptu i trener uvek kaže "karma će uraditi svoje". Delili smo loptu, igrali sjajnu odbranu, odlično je prošlo.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Majami je kao ekipa sjajno trčao i parirao Milvokiju u parametru po kojem su jedan od najjačih timova lige.

- Da, pomoglo je. Tokom plana igre smo znali da igramo protiv još jednog sjajnog tima koji je odličan u defanzivnoj tranziciji. bili smo spremni da trčimo, to je ono što je trener želeo, to smo i uradili.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija