• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

11:22

Ognjena Jokić u centru pažnje! Džokerova naslednica pobrala simpatije! (VIDEO)

printscreen

NBA

Ognjena Jokić u centru pažnje! Džokerova naslednica pobrala simpatije! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkašu Denvera, Nikoli Jokiću, po ko zna koji put slavu je ukrala ćerkica Ognjena.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Sakramenta iako su vodili tokom čitavog meča. Na kraju su pognutih glava napustilit trenen, pošto su Kingsi slavili 102:98.

Srpski as Nikola Jokić bio je neprepoznatljiv, pružio je bledu partiju i upisao 15 poena, 5 skokova i 8 asistencija.

Ipak, osmeh na lice mu je vratila naslednica Ognjena, koja je po običaju "ukrala šou" tati. Kamerman je u jednom momentu snimio Jokićevu suprugu Nataliju, koja je bodrila muža sa ćerkicom i obe su bile sjajno raspoložene.

 

 

 

 

Ovaj prizor oduševio je sve kraj malih ekrana i navijače u Denvera u hali, kojima je Jokić ljubimac.

Nikola čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti i  često ističe kako mu prija povučen život van košarke. Jasno je da jedva čeka da okači patike o klin jer želi da se potpuno posveti porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija