• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

11:55

Igram s Jokićem, kvalitet pokažem u plej-ofu! As Denvera poslao moćnu poruku!

EPA-EFE/ALLISON DINNER

NBA

Igram s Jokićem, kvalitet pokažem u plej-ofu! As Denvera poslao moćnu poruku!

Podeli vest

Mnoge je iznenadila činjenica da igrač Denvera, Džamal Marej nije uvršten u Ol-star meč.

Ovog vikenda u Indijanapolisu se održava Ol-star vikend, kruna ovog događaja biće u noći između nedelje i ponedeljka kada će na teren istrčati najbolji igrači NBA lige.

Od članova aktuelnog šampiona, Denver Nagetsa, na utakmici će biti samo dvostruki MVP najjače košarkaške lige, Nikola Jokić.

Fanovi su se ponadali da će svoje mesto u timu dobiti i Džamal Marej, ipak to se nije desilo.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Tu situaciju je prokomentarsao njegov saigrač, Eron Gordon.

- Ne znam zašto je tako. Nisam sasvim siguran. To je prava misterija za mene. Nema nikakvog smisla. Džamal je definitivno trebalo da bude na Ol-star utakmici - rekao je krilni centar.

Foto: Tanjug/AP

Eron Gordon

 

Marej ove sezone u proseku beleži 20,5 poena po utakmici uz 3,9 skokova i 6,5 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da bude izglasan.

Bez obzira na to, Kanađanin nije zabrinut zbog toga, jasno je dao do znanja šta mu je najbitnije.

 

Foto: Tanjug/AP

Džamal Marej

 

- Ja sam Ol-star kada Ol-star kvalitet treba da se pokaže, u plej-ofu. Nisam uspeo dugo u tome, ali ja sam šampion. U jednom sam od najboljih timova sveta i igram sa Jokićem, najboljim košarkašem na svetu - poručio je Marej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija