• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.02.2024

06:39

Jović se vratio posle suspenzije, debakl Micićevog Šarlota

Tanjug/AP

NBA

Jović se vratio posle suspenzije, debakl Micićevog Šarlota

Podeli vest

Košarkaši Majamija su bez problema savladali Portland sa 106:96.

U ekipu su se posle kazne zbog učešća u incidentu na meču koji se odigrao protiv Nju Orleansa vratili Džimi Batler i Nikola Jovića. 

Mladi reprezentativac odigrao je 15 minuta i pobedi doprineo sa osam poena uz dva skoka. Džimi Batler je bio raspoložen sa  22 poena, četiri skoka i devet asistencija za 33 minuta na terenu.

U Portlandu, Anferni Simons je bio najefikasniji sa 26 poena, dok je Džeremi Grant ubacio svega dva manje, ali uz sedam skokova i šest asistencija.

 

 

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

 

Košarkaši Milvokija deklasirali su ekipu Šarlota, za koju igra reprezentativac Srbije Vasa Micić, sa 123:85. Baksi su bukvalno pregazili Hornetse, imali su tokom utakmice prednost od čeka 49 poena. Bilo je jasno već posle prvog dela utakmice ko će biti pobednik ovog meča, jer su se košarkaši Šarlota pošteni namučili i jedva čekali kraj utakmice. 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Adetokumbo sa 24 poena, a jedan manje je dodao Lilard. Na drugoj strani, 17 poena je upisao Bridžis, a Vasa Micić je imao  dva poena uz jedan skok i tri asistencije.

Foto: Tanjug/AP

Šarlot poražen od Milvokija

 

U ostalim mečevima košarkaši Detroita pobedili su ekipu Čikaga 105:95. Pistonse je predvodio Kaningem sa 26 poena, a Fontećio je ubacio 17. Za Bulse je Vučević upisao 25 poena i 10 skokova. Minesota je savladala  ekipu San Antonija - 114:105. U pobedničkoj ekipi je Edvards postigao 34 poena, a Reid je dodao 22. Za Sparse je Vesel ubacio 21 poen.

Atlanta je ubedljivo pobeda  Jutu sa 124:97 uz odličnu partiju Bogdana Bogdanovića koji je meč završio sa 19 poena i nastavio da piše NBA istoriju. Naravno, ubacio je tri trojke, pa sad ima ukupno 67 uzastopnih utakmica, računajući i završetak prethodne sezone, na kojima je pogodio makar jednu trojku. 

 

NBA LIGA

 

Sreda

Klivlend - Dalas 121:119
Orlando - Bruklin 108:81
Vašington - Golden Stejt 112:123
Atlanta - Juta 124:97
Boston - Filadelfija 117:99
Njujork Niks -Nju Orleans 92:115
Čikago - Detroit 95:105
Milvoki - Šartot - 123:85
Minesota - San Antonio 114:105
Portland - Majami 96:106

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija