• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.03.2024

06:09

Amerikanci se hvataju za glavu! Potez sezone Nikole Jokića (VIDEO)

profimedia

NBA

Amerikanci se hvataju za glavu! Potez sezone Nikole Jokića (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić nije upisao novi tripl-dabl u pobedi Denvera protiv Jute (142:121), ali je pet oduševio navijače.

Duel je prošao u potpunoj dominaciji Nagetsa, koji su u jednom momentu imali prednost od čak 39 poena. Reprezentativac Srbije Nikola Jokić meč je završio sa 26 poena, šest skokova i osam asistencija, dok je najefikasniji u pobedničkom timu bio Džamal Marej sa 39 poena.

Navikli smo od Jokića tripl-dabl ili barem dabl-dabl, ovog puta je izostao, ali je i pored toga Srbin dizao navijače na noge. Početkom treće deonice dva puta je za vrlo kratko vreme iz auta pod svojim košem, asistirao saigračima. Posle poena Jute, Nikola je stao ispod svog koša kako bi izveo loptu, a onda je bacio preko celog terena. Završila je u rukama Erona Gordona koji je snažno zakucao.

Pas preko celog terena! Ovo samo Nikola može, pogledajte! 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija