• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

09:47

Jokić zagrmeo! Bio sam spreman i za više!  Priznao i na koga se ugledao!

Tanjug

NBA

Jokić zagrmeo! Bio sam spreman i za više! Priznao i na koga se ugledao!

Podeli vest

Bio sam spreman i za više! Ipak, cenim to što nije bilo potrebe da budem više u igri - poručio je Nikola Jokić, centar Denvera koji je odigrao 30 minuta i 54 sekunde u pobedi Nagetsa nad San Antonio Sparsima (117:106).

Igrao je srpski centar najmanje u poslednjih mesec dana, obavio je perfektno zadatak, postigao 31 poen i dokazao zbog čega je glavni favorit za laskavo MVP priznanje.

Oduševljen je bio nakon meča kako je funkcionisala odbrana Nagetsa. 

- Kada igramo odbranu na ovaj način, sebi znatno olakšavamo život. Dobri smo u tranziciji. Možemo da ulazimo pod koš, da šutiremo sa otvorenih pozicija za tri. Možemo da igramo i lako u ofanzivi. Naša odbrana je nešto što je potrebno da bude prisutno svakog dana i danas smo je imali, kaže Jokić.

 

 

On je jasno i glasno poručio da je mogao još da igra, ali trener Majkl Meloun je priznao da se dvoumio šta da učini. 

- Bio sam u nedoumici, da li da ga ubacim? Da li nam je potreban u igri? Jer nekako moram da smanjujem i Nikolinu minutažu -  poručio je Meloun.

Legendarni Lamarkus Oldridž  je meč posmatrao sa sinom, a Nikola ga je u jednom momentu nagazio  i izvinio se.

- Uh, bilo je zainimljivo. Lamarkus je oduvek bio dobar igrač, igrao sam protiv njega u plej-of seriji kada je bio ovde u San Antoniju. Bilo je sjajno videti ga. Kada sam počinjao karijeru, ugledao sam se na njega jer je imao ubitačno jednostavnu igru. Bilo je zabavno gledati ga - priznao je Jokić.

 

 

 

 

Svi su uživali u Džokerovoj igri, a iskoristio je proslavljeni košarkaš Kris Boš priliku da nakon utakmice napravi zajedničku fotografiju sa Džokerom i ispunio je tako želju svojim naslednicima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija