• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.03.2024

07:40

Vasa ubitačno počeo, a skromno završio! Novi tripl-dabl Dončića! (VIDEO)

Tanjug

NBA

Vasa ubitačno počeo, a skromno završio! Novi tripl-dabl Dončića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Dalasa pobedili su San Antonio rezultatom 113:107 i došli do 40. pobede u sezoni, dok su Hornetsi doživeli težak poraz od Orlanda na Floridi, iako je srpski reprezentativac Vasilije Micić igrao fenomelano.

Vasin Šarlot je pred kraj prvog poluvremena gubio sa 41 poenom razlike (67:26), da bi krajnji ishod bio 112:92 za Orlando. 

Naš as je igrao brutalno prvi deo susreta, do kraja prvog poluvremena Šarlot je ubacio 32 poena, od čega je Micićevih bilo čak 18! U sledećoj četvrtini Srbin je postigao samo dva poena, dok u poslednjoj nije "opepelio".

Ipak, vredi istaći da je Micić  šutirao iz igre 8/10, odnosno 2/3 za tri poena, a dodao je i po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu za 27 minuta na terenu.

 

 

Kada je reč o meču koji su odigrali Dalas i San Antonio, Luka Dončić je bio najzapaženiji igrač, zabeleživši novi tripl-dabl uz veoma loše procente šuta.

Slovenac je utakmicu završio sa 18 poena, deset skokova i 16 asistencija, ali je pogodio samo šest od čak 27 šuteva iz igre. 

Pratio ga je Kajri Irving sa 28 poena, dok je San Antonio predvodio Tre Džons sa 22 poena.

 

 

Nju Orleans pelikansi su rutinski savladali Bruklin netse sa 104:91 u meču koji je obeležio Zajon Vilijamson sa 28 poena. Kem Tomas je bio najefikasniji u ekipi Netsa sa 25 poena.

Hjuston roketsi su predvođem Džejlenom Grinom bili ubedljivi protiv Vašington vizardsa sa 137:114.

Grin je meč završio sa 42 poena i deset skokova, dok su se na drugoj strani istakli Džastin Šempenije i Kori Kispert sa po 16 poena.

Kako je Nikola Jokić demolirao Minesotu u pobedi Denvera 115:112, možete videti OVDE.

NBA REZULTATI:

Orlando – Šarlot 112:92

Entoni 21 – Miler 21

Vašington – Hjuston 114:137

Bernard 16 – Grin 42

Bruklin – Nju Orleans 91:104

Tomas 25 - Vilijamson 28

San Antonio – Dalas 107:113

Džons 22 - Irving 28

Minesota – Denver 112:115

Edvards 30 - Jokić 35

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija