• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

22.03.2024

09:50

Somborac iskren: Nemam oči na leđima, samo imam sreće! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Somborac iskren: Nemam oči na leđima, samo imam sreće! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa slavili su na gostovanju Njujorku 113:100, a ponovo su veče obeležili potezi Nikole Jokića.

Suvišno je govoriti o umeću srpskog centra sa loptom, pogotovo u segmentu asistencija i razigravanja saigrača. Trener Nagertsa Majk Maloun već je govorio kako smo se navikli i razmazili zbog učestalih majstorija popularnog "džokera", pa više ne znamo da cenimo njegove bravure.

E, pa sinoć ih je bilo nekoliko, a ističe se fantastična asistencija Eronu Gordonu, u kojeg nije ni gledao i bio mu okrenut leđima.

Nakon meča američke novinare je zanimalo kako je znao da je njegov saigrač tu, kad ga nijednog trenutka nije pogledao i bacio je pas iza leđa. Jokić je skromno i u svom stilu odgovorio.

- Nisam ga video. Samo sam bacio loptu i nadao se da će Gordon biti tu. Lopta je otišla savršeno na pravo mesto. Odgovara mi ovaj ritam stalnih utakmica. To je savršeno. Utakmica, nema treninga, utakmica, nema treninga. Sjajno je - našalio se Somborac i nasmejao sve u sali za novinare.

Nošeni njegovim kontinuitetom u ostvarivanju odličnih partija, Denver Nagetsi su izbili na prvu poziciju Zapadne konferencije, mada imaju dve utakmice više od direktnog konkuretna Oklahoma siti Tandera.

"Gromovi" će večeras na svom parketu dočekati Toronto našeg Darka Rajakovića, koji će biti u prilici da dodatno osigura pol poziciju svom sunarodniku u timu iz Kolorada.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija