• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nikola jokić denver istorija

28.03.2024

07:04

Jokić ušao u večnost! Nestvaran rekord Srbina, oglasila se NBA liga

Tanjug/AP

NBA

Jokić ušao u večnost! Nestvaran rekord Srbina, oglasila se NBA liga

Podeli vest

Nikola Jokć je opet ispisao istoriju NBA lige.

Posle meča sa Finiksom (104:96) postao je Srbin prvi košarkaš u najjačoj ligi na svetu koji je tokom perioda od pet godina stigao do 8.000 poena, 4.000 skokova i 3.000 asistencija.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Finiks Sansa 104:97, a srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je dobar meč u kojem je bio blizu novog tripl-dabla. Jokić je duel sa Finiksom završio sa 22 ubačena poena, 10 asistencija i devet skokova. Ovo nije bilo dovoljno za pobedu Nagetsa, ali jeste za novi rekord srpskog centra.

Odmah je usledila čestitka NBA lige.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

 

Ovo je Nagetsima bio tek drugi poraz na poslednjih 11 utakmica! Nakon što je i pre tri nedelje dobio aktuelne šampione, Finiks je opet slavio protiv ekipe iz Kolorada. Durent definitivno zna kako da izađe na kraj sa ekipom iz Kolorada.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

Pored Jokića, u ekipi Denvera su protiv Sansa najraspoloženiji bili još Gordon i Porter, dodali su po 18 poena, Koldvel-Poup je imao 13 poena. Na drugoj strani je izdominirao Kevin Durent koji je bio raspoložen i meč završio sa 30 poena. Buker je dodao 17 poena, Alen je ubacio 13, a Bil i Gordon po 10 poena.

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija