• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.04.2024

13:22

U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima! Bogdan najavio spektakl sa Amerima

EPA

NBA

U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima! Bogdan najavio spektakl sa Amerima

Podeli vest

Očekujem spektakl protiv SAD u Parizu, ali prvo moramo da privedemo sezonu kraju, rekao je Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante.

Kapiten Srbije je predvodio Hokse protiv Čikaga (113:101). Bio je najrapsoloženiji u svom timu, postigao je 20 poena, a imao je i četiri skoka i šest asistencija, promašio je samo jedan šut iz igre, od sedam pokušaja.

Posle utakmice je za RTS pričao o Olimpijskim igrama. Naše reprezentativce u Parizu u grupi čeka duel sa Sjedinjenim Američkim Državama, koji je zakazan za 28. jul, kao i s Južnim Sudanom i kvalifikantom.

- Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još daleko, ja sam glavom ovde i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju. U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona fokusiraćemo se na reprezentaciju - izjavio je košarkaš Atlante.

Foto: profimedia

Bogdan Bogdanović

 

Što se tiče utakmice, pobeda protiv Bulsa bila je peta na poslednjih šest utakmica Atlante.

 - Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se da igramo dobro, svaki meč nam je bitan i pruža novu priliku za dokazivanje. Trenutno teško možemo da ispadnemo iz plej-ina, ali bismo mogli da dođemo do devete pozicije. 

 

 

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

 

Bogdanović ove sezone prosečno beleži 17 poena po meču.

- Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan - dodao je Bogdanović.

Meč sa Bulsima obeležio je i sukob Bogdanovića i trenera Hoksa Kvina Snajdera.  Bogdanović je prvo bacio flašicu vode tokom tajm-auta pre nego što se treneru uneo u lice, vičući i upirući prstom. Delovalo je kao da će da se potuku, ali su Bogdana smirili saigrači. Na sreću, trener nije zlopamtilo, Snajder je nekoliko minuta kasnije prišao Bogdanoviću, rukovali se se i pomirili uz zagrljaj. 

- Kvin je moj čovek, podržavao me je i gurao tokom čitave godine. Imamo te male rasprave što je normalno. Dešava se često da uđemo u raspravu, ali je to normalno jer znači da je obojici stalo. Svima nam je stalo do timskog uspeha - rekao je posle utakmice Bogdan.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija