• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

11.04.2024

11:01

Jadno i bedno! Lukini saigrači krenuli u prljavu kampanju protiv Jokića! Pridružio se i Egzum... (VIDEO)

profimedia

NBA

Jadno i bedno! Lukini saigrači krenuli u prljavu kampanju protiv Jokića! Pridružio se i Egzum... (VIDEO)

Podeli vest

Ponovo kreće prljava kampanja protiv najboljeg igrača NBA lige Nikole Jokića! Minule sezone lobirano je da Džoel Embid "preotme" titulu Srbinu, a sada su saigrači Luke Dončića iz Dalasa uzeli stvari u svoje ruke i krenuli u borbu protiv Srbina.

Cela ekipa iz Teksasa izašla je na zagrevanje pred meč protiv Majamija (111:92) u majicama "PRAVI MVP", koje su jasna provokacija ka Nikoli Jokiću i podrška za Luku Dončića, velikog prijatelja, ali i rivala srpskog košarkaša. 

Naime, igrači Denver Nagetsa savladali su Minesotu (116:107), a Nikola Jokić je bio brutalno dobar! Naš centar postigao je 41 poen, imao 11 skokova i sedam asistencija, a i vrapcima na grani je jasno da će najbolji igrač tima iz Kolorada po treći put u karijeri dobiti laskavu titulu! 

 

 

Neki su tokom većeg dela sezone verovali da bi Luka Dončić mogao da se domogne MVP titule, jer ruku na srce igra sjajnu košarku, ali u samom finišu ligaškog dela jasno je da Nikola ima najveće šanse za prestižnu nagradu!

Ipak, saigrači Slovenca iz Dalasa veruju i dalje da je njihov drugar zaslužio više od Srbina da ponese titulu najboljeg, pa su svi do jednog (ne računajući Luku koji se u običnoj crnoj opremi zagrevao) imali majice sa pomenutim natpisom. Isti autfit imao je i nekadašnji as Partizana, Dante Egzum, koji je takođe na strani reprezentativca Slovenije.

 

 

Pi Džej Vašington, as Dalasa, nema dilemu ko treba da osvoji MVP priznanje.


- Zasluge Luki za sezonu koju je imao. On je poseban igrač i jednostavno sam uzbuđen što mogu da igram sa njim i da gledam njegovu veličinu svake večeri. On je pravi MVP - poručio je Vašington.

Nikola će se izjednačiti sa Mosesom Melounom, Lerijem Birdom i Medžikom Džonsonom ukoliko treći put osvoji titulu, a ispred njega bi ostali samo Karim Abdul Džabar sa šest, Biol Rasel i Majkl Džordan sa pet i Vilt Čemberlen i Lebron Džejms sa četiri.

Podsetimo, Džoel Embid je posle tri godine kukanja prošle sezone dobio MVP nagradu iz sažaljenja, a Jokić je zbog njega i prljave kampanje koja je vođena protiv Srbina ostao bez trećeg u nizu, zasluženog priznanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija