• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.05.2024

17:49

Jokić mu došao glave! Trener Lejkersa popio otkaz nakon debakla protiv Denvera!

tanjug/ap

NBA

Jokić mu došao glave! Trener Lejkersa popio otkaz nakon debakla protiv Denvera!

Podeli vest

Darvin Hem je već bivši u Los Anđelesu nakon druge uzastopne eliminacije od Nagetsa.

Drugu godinu zaredom Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem eliminisali su Lejkerse u plej-ofu NBA lige. Velikan iz Los Anđelesa ove sezone je uspeo da izbegne "metlu", ali će čišćenje nakon još jednog slabog rezultata početi u stručnom štabu "jezeraša". 

Kako navode mediji iz Amerike, niko u klubu nije zadovoljan postignutim rezultatom, a ceh novih poraza od Denvera platiće trener - Darvin Hem. Već neko vreme je 50-godišnji stručnjak na ledu u Los Anđelesu, pre svega zbog činjenice da igrači nisu oduševljeni njegovim načinom rada. 

Dok je bilo rezultata - uprava ga je trpela, ali rana eliminacija već na startu plej-ofa prelila je čašu. Navodno, Hem će u narednim danima raskinuti saradnju sa Lejkersima, a šuška se da bi na njegovo mesto mogao da dođe Džej Džej Redik iako od penzionisanja do danas nije imao dodira sa trenerskim poslom. 

Foto: tanjug/ap

 

Darvin Hem je predvodio Lejkerse od 2022. godine, ali titulu nije uspeo da donese u "grad anđela". Posao na klupi "jezeraša" bio mu je prvi samostalni budući da je pre toga deset godine radio kao pomoćni trener u Milvokiju, Atlanti i Lejkersima. 

Ove sezone je Lejkersima uspeo da donese jedan trofej budući da su Džejms, Dejvis u družina osvojili prvo izdanje NBA Kupa. Novog takmičenja koje se igra u toku sezone, a koje mnogim ekipama nije privuklo veliko interesovanje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija