• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.05.2024

10:31

Dončić povređen, ali se bori kao lav: Sve me boli

tanjug/ap

NBA

Dončić povređen, ali se bori kao lav: Sve me boli

Podeli vest

Luka Dončić igrao je povređen i predvodio Dalas do pobede protiv Oklahome 105:101 u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

Slovenaca dugo muči desno koleno, a da sve bude gore tokom trećeg meča dobio je i udarac u lice, dok je jednom prilikom pao direktno na leđa. To mu nije smetalo da dođe da dabl-dabl od 22 poena i 15 skokova.

- Sve me boli. U poslednjoj akciji, prošao sam između dvojice defanzivaca. Jasno, niko me nije ni dodirnuo. Opet sam povredio koleno.  Moramo da pobedimo, to je jedino važno - rekao je posle utakmice Luka Dončić, koji se tokom meča često držao za koleno sa bolnom grimasom na licu, ali se i pored svega bori kao lav.

Foto: tanjug/ap

Luka Dončić

 

U pobedničkom timu je dobru utakmicu odigrao Pi Džej Vašington, koji je utakmicu završio sa 27 poena. Kajri Irving je ubacio 22 poena. 

- Kao što sam i ranije govorio, verujemo u Vašingtona. Igra s velikim samopouzdanjem, agresivan je. Verujemo u njega, mora tako da nastavi - poručio je Slovenac.

Četvrta utakmica igra se u ponedeljak na utorak od 3.30, takođe u Dalasu.

Na Zapadu obe serije imaju identične rezultate 2:1. Minesota vodi protiv Denvera našeg Nikole Jokića, dok Dalas ima prednost protiv Oklahome. Pobednici ovih serija sastaće se u finalu konferencije. Na Istoku je Boston napravio brejk i vodi protiv Klivlend Kavalirsa 2:1, dok Njujork Niksi vode protiv Indijane sa 2:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija