• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

14.05.2024

15:55

Bogdan priznaje: Protiv Jokića najteže, najviše gledam Marinkovića!

Starsportphoto©

NBA

Bogdan priznaje: Protiv Jokića najteže, najviše gledam Marinkovića!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović (31) otkriva da je protekle sezone najviše pratio utakmice Baskonije zbog Vanje Marinkovića, a da mu je u NBA ligi najteži protivnik Denver predvođen Nikolom Jokićem.

Uprkos vremenskoj razlici i gustom rasporedu u najjačoj ligi sveta, popularni Bogi pronalazio je vremena kako bi ispratio saigrača iz reprezentacije, kao i bivše timove - Partizan i Fenerbahče u Evroligi.

- Ako bih mora da izdvojim nekoga, onda je to Vanja Marinković i njegova Baskonija. Zajedno smo trenirali prošlog leta pa smo dosta toga naučili jedan od drugog. Uspeo sam da pogledam par utakmica Partizana i Fenerbahčea takođe, ali je to dosta mali broj - rekao je Bogdan za "Basketball sphere".

Foto: AP/Photo

Milutinov, Bogdanović i Marinković na aerodromu "Nikola Tesla"

Srbija ima sreću što može da se pohvali nekolicinom fantastičnih košarkaša, od kojih jednim tri puta proglašavan najboljim u NBA ligi - Nikolom Jokićem.

Bogdanović se osvrnuo na proteklu sezonu i priznao da su mu najteže padali mečevi sa Denver Nagetsima zbog nestvarnog centra iz Sombora.

- Najmanje sam voleo utakmice sa Denverom. Mislim da su oni tim od kojeg smo najviše gubili otkako sam ja u Atlanti. Bilo je drugačije kada sam bio deo Sakramenta. Ali u to vreme Jokić nije bio MVP, sada je mnogo bolji. Moram da kažem jer je to istina, svi smo mi drugari - kazao je Bogdanović.

Foto: AP/Photo

Duel Bogdanovića i Jokića

Govorio je i penziji nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije, Fenerbahčea i Sakramenta, Nemanje Bjelice sa kojim se druži i dan danas.

- Drago mi je što sam u više navrata bio deo njegove karijere. Nastavili smo da se družimo i dalje. Iza sebe je ostavio veliku karijeru. Kako vreme bude prolazilo, tako će ljudima biti jasnije kakav je igrač bio. Želim mu sve najbolje u budućim izazovima - poručio je bek šuter Atlante.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija