• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

14.05.2024

14:45

Šok! Novak završava karijeru posle Igara u Parizu?!

tanjug/ap

Novak Đoković

Šok! Novak završava karijeru posle Igara u Parizu?!

Podeli vest

Novak Đoković završiće karijeru nakon Olimpijskih igara u Parizu, smatra bivši trener nekadašnjeg velikog rivala srpskog tenisera Endija Mareja, Mark Peči!

Prvom reketu sveta ne ide ove sezone i do sada nije osvojio nijednu titulu. Ipak, ne postoji osoba koja prati Đokovića, a da ne zna da mu je glavni cilj da osvoji zlatnu medalju u prestonici Francuske (26. jula - 13. avgusta) jer je to jedini veliki trofej koji mu nedostaje u karijeri.

Za sada ima samo bronzu iz Pekinga 2008, prolio je mnogo suza zbog poraza na Igrama u Londonu, Riju i Tokiju i sve je usredsredio na olimpijsko odličje ovog leta.

Zbog svega toga Mark Peči smatra da će posle Pariza završiti karijeru, te tvrdi da mu sve liči na period kada se opraštao od tenisa slavni Amerikanac Pit Sampras.

Foto: profimedia

Česot hvali Novaka, a sada je zabrinuo njegove navijače: Mark Peči

- Da li još neko stiče utisak da će Novak uraditi sve što može da na Olimpijskim igrama uzme to što nema i onda kaže zbogom tenisu? Počinje sve da ima te vibracije kao sa Pitom Samprasom 2002. I dalje je među favoritima za trofeje na Rolan Garosu i Vimbldonu, ali da bi bio sjajan tako dugo potrebna je ogromna žrtva - napisao je Peči na društvenoj mreži "X".

Koliko god da ovakvi navodi sa jedne strane imaju logike, sa druge Novak ne pomišlja na penziju. Bar nije donedavno pomišljao i jednom prilikom je čak rekao da će možda nastupati i na Igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

- Moj najvažniji cilj u ovoj godini je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu. Verujem da je to moguće, da ne verujem ne bih ni igrao. Uvek morate da verujete da je sve moguće u životu. Ko zna da li ću ponovo imati takvu šansu. Želim da učestvujem na Igrama u Los Anđelesu 2028, ali nikada ne znate šta će se desiti - rekao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija