• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.05.2024

08:50

Nagrađuju ljude koji nemaju pola  mog talenta! Ubacio 40 poena, pa zaurlao!

Tanjug/AP

NBA

Nagrađuju ljude koji nemaju pola mog talenta! Ubacio 40 poena, pa zaurlao!

Podeli vest

Košarkaš Boston Seltiksa Džejlen Braun nije srećan što nije dobio nije individualno priznanje ove sezone.

Džejlin Braun je u odlično formi ove sezone, ipak nije se našao u najbolje tri petorke najjačeg šampionata na svetu.

U drugom meču finla Istočne konferencije protiv Indijana ubacio 40 poena i najzaslužniji je za to što njegov tim vodi sa 2:0, ipak novinara je zanimalo njegovo mišljenje o tome zašto ga nema u idealnim petorkama.

Foto: Tanjug/AP

 

 


- Ne zanimaju me narativi o meni, samo se trudim da izađem na teren i da doprinesem na obe strane terena, u napadu i odbrani. Nema u NBA mnogo igrača boljih od mene, ali vidim da su neki opet nagrađeni i hvaljeni iako nemaju ni pola mog talenta. Ali u ovoj tački moje karijere bitno mi je samo da me takve stvari samo motivišu - poručio je on.

Zatim je jasno dao do znanja šta je za njega u ovom momentu najvažnije. 

- Na dve smo pobede od finala tako da mi se j*be za te priče - završio je Braun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija