• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.06.2024

11:58

Pije pivo, igra pod injekcijama... Legenda Bostona oduševljena Lukom

AP/Photo

NBA

Pije pivo, igra pod injekcijama... Legenda Bostona oduševljena Lukom

Podeli vest

Nekadašnji as Boston Seltiksa i član Kuće slavnih Kevin Garnet istakao je Luku Dončića kao budućeg najboljeg strelca u istoriji lige.

Popularni Kej-dži je više puta hvalio igrače iz Evrope i stajao im u odbranu prilikom suludih napada svojih "kolega" po raznim podkastima i emisijama. 

Ističe da je Dončić jedini košarkaš koji ima šansu da prestigne Lebrona Džejmsa na vrhu večite liste najboljih strelaca NBA lige.

Foto: EPA

Kevin Garnet

- Slušajte, Luka je jedini lik koji može da uhvati Lebrona. Niko ne želi da prizna to s*anje. Luka u proseku beleži 30ak poena, dajte ljudi. On to radi na jednoj nozi, pije pivo, zabavlja se i Bog zna šta još sve radi - rekao je osvajač NBA prstena 2008.

Podsećamo, slovenački reprezentativac trenutno pokušava da se izbori sa nekadašnjim Garnetovim timom, Boston Seltiksima u velikom finalu.

Sastav iz Teksasa zaostaje sa 2:0 i priliku za prvu pobedu ima u večeri između srede i četvrtka u svom "Amerikan erlajns centru".

Foto: AP/Photo

Umotani Luka Dončić

Ipak, otežavajuća okolnost za Teksašane je problem sa povredama koje je Dončić tokom naporne sezone nakupio.

Slika beka Dalasa obmotanog silnim bandažama i ledom obišla je planetu, a pojavila se informacija da je drugi meč igrao pod injekcijom protiv bolova i da će mu ista biti neophodna i za naredni duel.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija