• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

27.06.2024

23:11

Posle osvojene titule morao na operaciju! Porzingis pauzira pola godine

EPA Images

NBA

Posle osvojene titule morao na operaciju! Porzingis pauzira pola godine

Podeli vest

Košarkaš Bostona Krisatps Porzingis odustovaće sa terena pola godine, nakon što je operisao levi skočni zglob.

Letonac se povredio tokom drugog meča finalne serije protiv Dalasa. On je potom propustio naredna dva duela, ali je zaigrao na petoj utakmici finala plej-ofa kada je postigao pet poena za 16 minuta na terenu u pobedi Seltiksa za osvajanje rekordne 18. titule. 

Boston je saopštio da Porzingisa očekuje pet do šest meseci pauze, što znači da se njegov povrtak na teren očekuje krajem ove, odnosno početkom sledeće godine. Ujedno, on neće moći da pomogne reprezentaciji Letonije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Parizu narednog meseca.

Krilni centar se zahvalio svima na porukama podrške.

- Hvala za podršku! Sve je prošlo glatko. Sada će biti potrebno vreme da se oporavim i spremim i da ponovo krenem ispočetka - napisao je Letonac na društvenim mrežama.

 

 

 

Porzingis je prošle sezone prosečno, na 57 odigranih utakmica, beležio 20 poena i sedam skokova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija