• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

30.06.2024

17:04

Zbog titule pristaje na sve! Džejms smanjio svoju platu, Lejkersi prave drim tim!

Tanjug/AP

NBA

Zbog titule pristaje na sve! Džejms smanjio svoju platu, Lejkersi prave drim tim!

Podeli vest

U Los Anđeles bi mogli da stignu Džejms Harden i Klej Tompson, Lebronova ideja je da zajedno sa sinom napadne titulu u NBA ligi.

Uspeo je Lebron Džejms u finišu svoje karijere da ispuni san pošto će naredne sezone u dresu Los Anđeles Lejkersa nastupati sa svojim sinom - Bronijem. Naslednik legendarnog "kralja" izabran je kao 55. pik na draftu i biće u sastavu "jezeraša" u pohodu na šampionsku titulu. 

Budući da je Lebron Džejms zašao u pozne igračke godine (39) pitanje je još koliko sezona će navijači moći da uživaju u njegovim partijama. Svaka povreda mogla bi da označi kraj... Zbog toga, legendarni Amerikanac spreman je da smanji svoje finansijske zahteve za narednu sezonu kako bi Los Anđeles imao dovoljno prostora u "salary capu" i angažuje još jednu superzvezdu. 

Navodno, Lebron Džejms je odustao od ideje da sa Lejkersima potpiše ugovor vredan 51.400.000 dolara. Nakon sastanka sa čelnicima kluba predstavio je ideju da dobije nešto manje novca, ali pod uslovom da u Los Anđeles stignu Džejms Harden ili Jonas Valančijunas. Navodno, Harden je prvi Džejmsov izbor, a voleo bi da uz njega "ljubičasti" dres obuče i Klej Tompson koji je napustio Golden Stejt. 

Foto: AP/Photo

 

Šuška se da bi Harden od Los Anđelesa tražio trogodišnji ugovor vredan 162.000.000 dolara, a da bi se to izvelo Lebron je morao da pristane na smanjenje plate. Došlo je do dogovora i "jezeraši" sada mogu da krenu po sjajnog šutera koji je prethodne sezone branio boje Los Anđeles Klipersa. 

Plan Lebrona Džejmsa je da dođe do šampionske titule i tako ispiše nove stranice košarkaške istorije kao jedini igrač koji je do trofeja stigao zajedno sa sinom u ekipi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija