• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

30.06.2024

16:20

Svima dobar, njoj ne valja! Srpkinji se ne sviđa miljenik žena, razlog će vas šokirati (FOTO/VIDEO)

Instagram

Tenis

Svima dobar, njoj ne valja! Srpkinji se ne sviđa miljenik žena, razlog će vas šokirati (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpska teniserka Nina Stojanović vratila se takmičenjima posle duge pauze zbog povrede i pokušava da prokrči put ka svetskom vrhu, a u jednom intervjuu pričala je i o stvarima van terena.

Nekada 81. teniserka sveta u singlu i 37. u dubl konkurenciji, gostovala je u podkastu "Reketiranje".

Jedan gledalac ju je upitao ko joj je najveći frajer na ATP turu i zašto Beretini, aludirajući na Italijana koji je miljenik žena, ali Ninin odgovor je sve iznenadio.

- Da li da budem grozna ili ne... Meni oni njegovi listovi, ja ne mogu to, nema izražene listove. Ima čudne noge. Ko me ne poznaje pogrešno će da zvuči, ali ja lično kada gledam nekog momka stvarno nikad nisam gledala građu, nikad, nego me uvek privlačilo ono kakav je. Ali Beretinija kad vidiš ne možeš da ne vidiš... Baš mi nije šmeker, meni se baš ne sviđa, veliko "ne"...  - rekla je Nina.

Potom je otkrila i ko je sa ATP tura po njenom ukusu.

- Recimo da je viši Fabio Fonjini bi bio simpatičan, ali je malo niži od mene. Kada sam bila malo mlađa simpatičan mi je bio Tanasi Kokinakis, ima nešto - zaključila je Nina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija