• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

10:29

Ništa novo, Novak je car! Evo šta je poručio Rusu! (FOTO)

EPA-EFE/PETER FOLEY

Novak Đoković

Ništa novo, Novak je car! Evo šta je poručio Rusu! (FOTO)

Podeli vest

Uvek mi predstavlja zadovoljstvo da igram i smejem se sa tobom prijatelju, srećno na Vimbldonu, poručio je Novak Đoković ruskom teniseru Danilu Medvedevu.

Srbin je na egzibicionom meču savladao Rusa sa 6:3, 6:4 tokom „Đorđo Armani tenis klasika“ i obradovao navijače širom sveta. 

Hteo je Novak da proveri stanje i vidi koliko je spreman, a deluje da veoma brzo ostavlja povredu i operaciju kolena iza sebe.

On se javno obratio Medvedevu nakon meča i po ko zna koji put je dokazao kakav je sportsmen i drug.

 

 

 

 

"Uvek mi predstavlja zadovoljstvo da igram i smejem se sa tobom prijatelju, srećno na Vimbldonu", poručio je Nole.

Sa druge strane Danil je i te kako obradovao ljubitelje tenisa, pošto je priznao da mu Đoković na terenu izgleda veoma dobro.

- Meni se čini da je dobro, ali nikad ne znate šta on oseća u sebi. Na Vimbldonu se igra do pet setova i to nikad nije lako za koleno, tako da ne znam kako će sve to izgledati tokom mečeva. Ali delovalo je da se dobro kreće čak i kad bih ga malo uhvatio spuštenog garda - rekao je Medvedev.

Đoković na Vimbldonu brani finale u kom je igrao prošle godine, a dugo je bilo naznaka da neće moći da igra u Londonu zbog operacije meniskusa počtekom meseca u Parizu. Ipak, kako stoje stvari nastupiće na omiljenom turniru, a na startu igra protiv Vita Koprive (27), 123. na ATP listi, sa kojim se do sada nije sastajao.

Koprivi će ovo biti prvo učešće na Vimbldonu, a najbolji plasman u karijeri mu je 111. mesto prošle godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija