• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

16.07.2024

13:42

Zvanično! Doskorašnji as Partizana potpisao NBA ugovor!

Starsportphoto

NBA

Zvanično! Doskorašnji as Partizana potpisao NBA ugovor!

Podeli vest

Ono što je danima unazad najavljivano danas je dobilo i zvaničnu potvrdu, doskorašnji košarkaš Partizana Pi Džej Doužer (27) potpisao je ugovor sa Minesotom Timbervulfs.

Iskusni plejmejker jedan je od brojnih igrača koji su ovog leta napustili crno-bele, a novi angažman nije dugo čekao, pa je pojačao ekipu koja pretenduje na najviši plasman u NBA ligi.

Inicijalnu informaciju o prelasku Doužera u Minesotu još pre nekoliko dana je objavio poznati NBA insajder Ejdrijan Vojnarovski, a "vukovi" su jutros to i potvrdili na društvenim mrežama. Detalji ugovora nisu saopšteni, a Vojnarovski je preneo da je u pitanju jednogodišnja saradnja.

"Dobrodošao u Minesotu", objavio je klub iz Mineapolisa.

 

 

Pi Džej u Partizan je stigao prošlog leta, a tokom sezone samo je na trenutke pokazivao sav svoj potencijal. Generalno, nije oduševio ni navijače, ni stručnu javnost, pošto su se od njega mahom očekivali poeni i asistencije, a on je igrao od očaja do sjaja. Naročito mu se zamera na lošim izdanjima u finišu sezone, konkretno, u finalnoj seriji ABA lige protiv Crvene zvezde, koju su crveno-beli dobili sa ubedljivih 3:0.

Što se tiče Doužera, on je već bio pod ugovorom sa Minesotom u dva navrata, mada je nastupao za razvojni tim, Ajova Vulfse. U NBA ligi igrao je za Oklahomu, Denver, Boston i Sakramento, a povrede su ga sprečile da napravi ozbiljniju karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija