• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.08.2024

10:52

Tata, tata, daj mi loptu! Lebron zapretio sinu, na terenu nije otac

profimedia

NBA

Tata, tata, daj mi loptu! Lebron zapretio sinu, na terenu nije otac

Podeli vest

Lebron Džejms (39) i njegov sin Broni (19) igraće ove sezone zajedno u Los Anđeles Lejkersima, a "kralj" je sinu već održao prvu lekciju. Ne sme na terenu da ga zove tata.

Istorija je ispisana, pošto ćemo prvi put gledati oca i sina u istoj NBA ekipi u isto vreme. Lejkersi su izabrali Bronija sa 55. pozicije na NBA draftu.

Čeka ga prva sezona u dresu "jezerdžija", a njegovog oca čak sedma. Sad se svi pitaju da li Broni može Džejmsa da zove tata na terenu, tokom meča, u slačionici.

- Ne, ne! Ne može me zvati tata na poslu - jasan je bio Lebron.

Foto: AP/Photo

Lebron i Broni Džejms

 

Jasno je svima da se "Kralj" neće predomisliti.

Kada izađemo iz hale i kapije se zatvore, mogao bih ponovo da budem "tata".  Može da me zove "23" ili "Bron" ili "GOAT" ako on to želi.  Ne možemo da trčimo tokom  meča,  a on da kaže: "Tata, dodaj mi loptu! Otvoren sam, tata, hajde" - rekao je Lebron.

Podsećamo, Džejms je sa Lejkesima potpisao novi dvogodišnji ugovor, a dobiće 101,35 miliona dolara. U proteklih šest godina koliko je proveo u Los Anđelesu, osvojio je jednu titulu NBA šampiona, a ukupno ih ima četiri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija