• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.10.2024

09:57

Jokić izjavom "zapalio" Srbiju! Poraz od Amerike mu je najteži u karijeri

Reuters

NBA

Jokić izjavom "zapalio" Srbiju! Poraz od Amerike mu je najteži u karijeri

Podeli vest

Najtaži poraz u karijeri Nikole Jokića je od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu (95:91), priznao je najbolji košarkaš sveta našim novinarima u Abu Dabiju.

Tim iz Kolorada će odigrati dva prijateljska meča 4. i 6. oktobra u Abu Dabiju, protiv Boston Seltiksa, šampiona NBA lige. 

Nedavno je naš centar rekao da je igranje za reprezetaciju nestvarno iskustvo, jer je u Parizu predstavljao svoju zemlju, grad, porodicu... Sad je pred meč sa Boston otkrio da mu je poraz od Amera najtaži u karijeri (95:91), ne neki u NBA u dresu Denvera.

Podsećamo, Srbija je u polufunalu Olimpijskih igara vodila skoro ceo mač, ali su Lebron Džejms i društvo uz pomoć sudija slomili otpor "orlova" i trijumfovali. Nikola je meč završio sa 17 poena i 11 asistencija.

- Bila je dobra utakmica. Sigurno najveći poraz u mojoj karijeri do sada. Velika šansa, ali eto... Na kraju su nas pobedili. Neki ljudi će gledati to kao normalan poraz, nama koji smo igrali sigurno je bio najteži poraz u karijeri - iskren je bio Jokić pred novinarima u Abu Dabiju, prenosi portal B92 i ovim priznanjem sigurno promenio mišljenje navijačima koji su ga godinama kritikovali da mu igranje za Srbiju ništa ne znači.

Foto: AP/Photo

Nikola Jokić i Bodgan Bogdanović

 

Pričao je naš košarkaš i odlasku selektora Svetislava Pešića sa klupe Srbije. Želeo bi Jokić da selektor ostane popularni Kari

- Pa, ne znam... Ja sam sa trenerom uvek u dobrim odnosima i, normalno, želim da ostane. Mislim da je to na njemu, a ne na nama, tako da mi ćemo sigurno, ako je on selektor, da damo sve od sebe na terenu. Ako odluči da ne nastavi, mislim da ćemo svakako da ga podržimo, jer mislim da je za ovih nekoliko godina uradio veliku stvar za našu košarku - dodao je Nikola Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija