• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

13:53

JELENA ĐOKOVIĆ U SVAĐI SA SVEKRVOM DIJANOM? Posle ove fotke sve je jasno

Starsportphoto

Novak Đoković

JELENA ĐOKOVIĆ U SVAĐI SA SVEKRVOM DIJANOM? Posle ove fotke sve je jasno

Podeli vest

Jelena i Dijana Đoković u transu su slavile veliku pobedu najboljeg tenisera sveta ikada Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa i tako demantovale sve spekulacije da nisu u sjajnom odnosu.

Mnogi se pitaju u kakvom su odnosu Dijana i Jelena Đokovića, majka i supruga najboljeg tenisera svih vremena. Bilo je priča da su navodno u svađi, nakon Dijanine izjave da joj se ne sviđa način na koji njen sin i snaja odgajaju decu, ali posle Rolan Garosa je sve jasno.

Nakon što je Đoković osvojio 23. grend slem titulu nastala je jedna fotografija na žurci koja sve objašnjava. Jelena i Dijana zagrljene su se veselile Novakovom uspehu.  

Jelena je čak sela Dijani u krilo, a osmesi govore sami za sebe. Reči nisu potrebne.

 

 

 

Dijana je jednom prilikom rekla da se ne slaže sa nekim Jeleninim odlukama, što je podgrejalo spekulacije.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Foto: Starsportphoto

 

Obožava Stefanu i Tari da pravi palačinke.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

Mama je sigurno u pravu , ono je zlo ,po njoj se vidi.....

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija