• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

20:14

Srbin kritikovao organizatore! Novak: Vimbldon mora da promeni to pravilo

EPA

Novak Đoković

Srbin kritikovao organizatore! Novak: Vimbldon mora da promeni to pravilo

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u četvrtfinale Vimbldona kritikovao je pravila na grend slemu u Londonu.

Drugi reket sveta je u osmini finala pobedio Poljak Huberta Hurkača sa 3:1 u setovima i to tek posle dva danja igranja. Naime, Srbin i Poljak su duel započeli sinoć, ali je on prekinut nakon drugog seta zbog policijskog časa koji u Londonu stupa na snagu u ponoć.

Novak je posle meča govorio da Vimbldon mora da promeni neka pravila, odnosno da mečevi na Centralnom terenu treba da počinju ranije.

- Mislim da Vimbldon to mora da promeni. Mislim da je policijski čas teško pomeriti, ali mislim da mečevi mogu da počinju bar u 12.00. Kada igrate uveče, teško je završiti meč. Tako je bilo protiv Vavrinke i Hurkača. Oba su krenula posle osam uveče, a zagrevao sam se u jedan popodne. To je baš puno. Danas sam znao da imam bar sat i po, ali su me zvali posle 20 minuta. Morate da budete spremni za sve scenarije. Sve to možemo samo da predviđam - poručio je Đoković.

Srpski as bi već sutra oko 16 časova trebalo da igra četvrtfinale Vimbldona protiv Rusa Andreja Rubljova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija