• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

17:08

Tako je breee! Pavkov i Stojković navijaju za Đokovića, pogledajte urnebesnu reakciju našeg  napadača (VIDEO)

Peđa Milosavljević/Reuters

Novak Đoković

Tako je breee! Pavkov i Stojković navijaju za Đokovića, pogledajte urnebesnu reakciju našeg napadača (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Stojković i Milan Pavkov iz Slovenije bodre Novaka Đokovića u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza.

Naši nekadašnji fudbalski reprezentativci trenutno igraju za Al Fejhu iz Saudijske Arabije, ali ni to ih ne sprečava da bodre našeg asa.

Golman i golgeter iz hotelske sobe prate finale turnira najprestižnijeg teniskog takmičenja. 

U jednom momentu kada je Nole dobio gem  Milan Pavkov je uzviknuo "Aut, bre, tako je".

Njihov klub je trenutno na pripremama u Sloveniji, a naša dva asa su izdvojila vreme kako bi pružili podršku svom miljeniku.

Ako pobedi u finalu, Đokoviću će to biti osma titula na Vimbldonu i ukupno 24. grend slem kojim će se dodatno udaljiti od Rafaela Nadala koji ostaje na 22. Novak će u toj situaciji doći na korak od zlatnog slema, nedostajo bi mu samo trofej sa US opena ove godine.

Novak nije izgubio meč na Vimbldonu još od 2016. godine i duela sa Semom Kverijem, ne računajući što je 2017. predao meč Tomašu Berdihu bez igre. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija