• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2023

08:42

Ljudi, dosadni ste! Legendarni Britanac napao Đokovića!

EPA Images

Novak Đoković

Ljudi, dosadni ste! Legendarni Britanac napao Đokovića!

Podeli vest

Džeki Stjuart, legendarni vozač Formule 1, napao je Novaka Đokovića zbog razbijanja reketa na Vimbldonu.

Novak Đoković je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkaraza i ostao bez 24. grend slem titule. Nije našem tenisu bilo lako protiv Španca u borbi za trofej, bio je izuzetno nervozan zbog propuštenih prilika, pa je bes u jednom trenutku iskalio tako što je polomio reket. 

Legendarni vozač Formule 1 i trostruki šampion bio je na Centralnom terenu.

- To je bila Novakova greška. Trebalo je da se izvini u svom govoru posle meča -  kritikovao je Stjuart našeg tenisera.

Nole nije jedini koji je polomio reket tokom meča, ali je jedini koji je danima na udaru zbog toga. Čak i nakon što je platio plati 8.000 dolara. Inače, engleski "Dejli Mejl" pričao je sa stručnjakom za procenu sportskih rekvizita, koji smatra da je cena reketa značajno porasla. Cena novog Head reketa koji koristi Novak Đoković je oko 185 evra. Adam Gaskojn, izvršni direktor "Graham Budd Auctions", kuće koja procenjuje vrednost sportskih rekvizita, rekao je da se trenutno cena slomljenog reketa procenjuje između 3.000 i 4.000 evra.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Naš teniser je trenutno u Hrvatskoj na odmoru, puni baterije za ono što ga čeka u nastavku sezone. Neće igrati na mastersu u Kanadi, pa će se za Ju Es open pripremati na mastersu u Sinsinatiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija