• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

06:34

Haos zbog Novaka! Pogledajte neverovatne scene! (VIDEO)

printscreen/Sinsinati Instagram

Novak Đoković

Haos zbog Novaka! Pogledajte neverovatne scene! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se neočekivano lako domogao osmine finala mastersa u Sinsinatiju, a navijači se nisu obrukali.

Drugi teniser sveta plasirao se u treće kolo iako nije završio meč, Španac Alehandro Davidovič Fokina predao je dueč posle seta za Novaka, 6:4.  Srbin će u narednom kolu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 6:4 pobedio Aleksa de Minora. Taj meč počeće u noći između četvrtka i petka u 02.30, pa ponovo nema spavanja.

Nole nije želeo ovako da dobije prvi meč, doduše u singl konkurenciji, po povratku u Ameriku, a da mu bude lakše, pomogli su mu navijači. Amerikanci se nisu obrukali. Mesecima su stizale informacije da jedva čekaju da vide Srbina i nisu lagali. Kada se pojavio na terenu nastao je haos, kao pre nekoliko dana tokom treninga.

Buka je bila zaglušujuća. Aplauzi, ovacije, skandiranje imena Novaka Đokovića... Posle meča su svi želeli selfi, autogram, malo da proćaskaju sa Noletom.

Pogledajte neverovatne scene!

 

 

 

 

- Lepo je vratiti se na Tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja s obzirom da mi je protivnik predao meč u prvom gemu drugog seta. Nadam se da će se što pre oporaviti, da nije previše ozbiljna povreda, da će biti spreman za Ju Es open. Poznajemo se dosta dobro, on je fantastičan igrač, imao je sjajnu nedelju u Kanadi, igrao je polufinale. Dosta mečeva, verovatno ga je to fizički iscrpelo i uticalo na ovaj scenario. Meni je drago što sam se vratio u Ameriku, što imam ponovo priliku da igram ovde pred publikom koja voli tenis. Vežu me neka lepa sećanja i uspomene na ovaj teren, nadam se da će sutra biti još bolje - rekao je Novak posle pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija