• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2023

10:35

Amerikanci sabotirali Đokovića, sad obrazi bride posle šamara!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Amerikanci sabotirali Đokovića, sad obrazi bride posle šamara!

Podeli vest

Novak Đoković prošle godine nije igrao na Ju-Es openu, nije mogao da uđe u Ameriku, jer je stranac, a nije vaksinisan protiv korone.

Pošto su Amerikanci promenili pravila, Njujork je ove sezone video Srbina. Osvojio je Novak 24. grend slem u karijeri, a ironija je da je "Moderna" jedan od najvećih sponzora poslednjeg grend slema u sezoni.

Farmaceutska kompanija "Moderna", jedna od svetskih giganata koja je napravila vakcinu protiv koronavirusa, glavni je sponzor Ju-Es opena. Zbog nje naš as prošle sezone nije igrao na turnirima u Americi, kao i početkom ove sezone na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Ali, vratio se Nole i sve naplatio. Slavio je usred Amerike, ispisao nove stranice teniske istorije i lupio šamar hejterima. 

Nole je sigurno jedan od najpoznatijih ljudi na pleneti koji nije želeo da primi vakcinu protiv kovida. Mediji su tokom prošle godine pisali da ga "Moderna" baš zbog toga nije želela u Njujorku, navodno je to bio i jedan od uslova sponzorstva. Skupo je naš teniser platio svoju odluku, nije mogao da se takmiči, ali je ostao veran sebi. Ali, dočekao je svojih pet minuta. Ljudima iz Moderne tokom takmičenja u Njujorku ove godine često je bila knedla u grlu. ESPN, koji je prenosio mečeve, imao je obavezu prema Moderni da emituje "snimak dana". Na jednom je bio Nole, posle pobede u finalu. Ne sumnjamo da se pomenutoj farmaceutskoj kompaniji to baš i nije dopalo. Ime "Moderne" iza čoveka koji ne želi da primi vakcinu protiv kovida! Bio je to za Novaka šlag na veoma slatkoj torti. 
 

 

 

Bajdenova administracija zbog vakcine zabranila je srpskom asu prošle godine da se takmiči, Đoković se 2023. vratio i osvojio Ju-Es open, četvrti u karijeri, 24. veliki trofej. Ko zna, možda bi ovo bio Novakov 25. slem da nije bilo katastrofalno loše politike. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija