• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

08:26

Nadal je bolji od Novaka! Teniser kaže Đoković nema šanse: Moraće da živi sa tim

EPAIMAGES

Novak Đoković

Nadal je bolji od Novaka! Teniser kaže Đoković nema šanse: Moraće da živi sa tim

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud dao je prednost Rafaelu Nadalu u odnosu na Novaka Đokovića, ali ipak samo kada je golf je u pitanju.

Španac je  kao i Rud, veliki zaljubljenik u taj golf, a njih dvojica su čak i igrali zajedno na Majorci.

Tada je Rud priznao da ga je Nadal pobedio, a zatim ga je uporedio s Novakom koji takođe jako voli golf.

- Rafa, Rafa je bolji. Izvini Novače, ali... Pobeđivao si Rafu mnogo puta na (teniskom) terenu, ali ga ne bi pobedio i u golfu. Moraće da živi sa tim - rekao je Rud.

Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kasper Rud

 

Đoković je nedavno nastupio na Rajder kupu, a na isti turnir je bio pozvan i Kasper Rud.

- Oni su me pitali da budem deo Ol-star meča u kom je Novak igrao i bilo mi je jako žao što sam morao da ih odbijem jer sam igrao u Pekingu. Bilo je zabavno videti Novaka, njegov zamah je bolji nego što sam očekivao - dodao je Rud.

Što se tenisa tiče, Rud je doživeo poraz u četvrtfinalu Pekinga protiv Karlosa Alkaraza, dok je uspešno otpočeo nastup u Šangaju gde je na startu sa 2:0 savladao Jukija Nišikoku. Norvežanin je trenutno deveti teniser sveta, a najbolji uspeh mu je drugo mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija