• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

10:33 >> 18:41

Šta Novak jede u Torinu? Italijani ga pratili i sve otkrili!

AP PHOTO

Novak Đoković

Šta Novak jede u Torinu? Italijani ga pratili i sve otkrili!

Podeli vest

Italijani su otkrili kako Novak Đoković provodi slobodno vreme u Torinu, kada ne igra mečeve na Završnom mastersu.

Prvi teniser sveta u ponedeljak je dobio pehar namenjen igraču koji godinu završi na prvoj poziciji, a našem teniseru je to uspelo čak osam puta i apsolutni je rekorder. 

Proslavio je to sa članovima svog tima. Italijanski mediji prenose da je bio u poznatom restoranu u centru Torina, nekoliko metara od hotela u kom je smešten.

Odoleo je Novak Đoković pasti i picama, pa je na meniju bila zdrava hrana, odabrao je krem od bundeve, njoke od artičoke i salatu. Popio je i čašu Barola, italijansko vino za koga mnogi kažu da je "vino kraljeva i kralj vina“.  

 

 

 

 

 

 

U prvom meču Novak Đoković je pobedio Holgera Runea, dok u utorak (21.00) drugi meč igra sa Janikom Sinerom.

Srpski as sada ima osam trofeja, pa je dodatno odmakao učinku Pita Samprasa koji je šest puta godinu završio na tronu. Novaku je to uspelo 2011, 2012, 2014, 2015, 2018, 2020, 2021. i 2023. godine. 

Ovo je kruna sezone. Završiti godinu kao broj jedan je san svakog tenisera. Jedna od najtežih stvari koje mogu da se urade u našem sportu. Uz grend slem biti broj jedna, to su dugo godina bile najvažnije stvari za sve igrače. Da budem u stanju da stojim ovde, blagosloven sam zbog toga. Hoću da zahvalim svima, Goranu, Marku Miljanu, Karlosu, svima koji su bili sa mnom. To je timski napor. Ovde stojim sam, ali jedva čekam da proslavim ovo sa njima. Ovo je veliko dostignuće i jako sam ponosan na to - rekao je Novak.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija