• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

17:04

Novinar iznervirao Novaka: Kako misliš da sam bio uznemiren!?

EPAIMAGES

Novak Đoković

Novinar iznervirao Novaka: Kako misliš da sam bio uznemiren!?

Podeli vest

Izgubio sam set, normalno da sam bio uznemiren, kratko je rekao Novak.

Ništa više ne zavisi od Novaka Đokovića, što je bilo do njega - uradio je. Srpski teniser savladao je Huberta Hurkača, ali je Poljak uspeo da mu "otkine" jedan set zbog čega je najboljem svih vremena potrebna pobeda Janika Sinera protiv Holgera Runea kako bi Đoković izborio plasman u polufinale. 

Razlog za nezadovoljstvo jasan je bio svima sem novinaru na terenu. Pitao je Italijan Đokovića zašto je bio "uznemiren", a to je, po svemu sudeći pošteno iznerviralo srpskog tenisera. 

- Kako mislite da sam bio uznemiren? Izgubio sam set - to je normalno... Dobra pobeda - rekao je kratko Đoković. 

Foto: EPA

 

Duel Janika Sinera i Holgera Runea na programu je večeras od 21 čas, ukoliko Italijan bude upisao treću pobedu Novak Đoković će u polufinale sa drugog mesta. Ipak, ako Danac večeras bude slavio Završni masters je za najboljeg tenisera svih vremena gotov. 

- Ne znam da li ću gledati meč, dolaze mi deca, verovatno ću biti više sa njima. Ne želim više da se nerviram, šta sam uradio - uradio sam - dodao je srpski as, ali u razgovoru za "Sportklub".

Za kraj, u razgovoru za srpske medije Novak je analizirao čitav meč protiv Hurkača.

- Težak meča, ušao je kao alternativa, nije imao šta da izgubi. Servirao je izvanredno, bilo je nezgodno čitati servise od preko 200 kilometara na sat. Odigrao sam odlučan taj-brejk, ali u drugom setu je jedan loš gem bio dovoljan za njega. U trećem mu je opao procenat servisa, vrlo jednostavna analiza - podvukao je Novak. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija