• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2023

13:53

Alarm, bolna grimasa! Srbija strepi zbog Novaka (VIDEO/FOTO)

tanjug/ap

Novak Đoković

Alarm, bolna grimasa! Srbija strepi zbog Novaka (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je zabrinuo sve navijače Srbije pred početak takmičenja u Dejvis kupu.

Srpski teniser u nedelju je osvojio Završni masters, a već u ponedeljak je bio u Malagi gde reprezentacija Srbije igra u završnici Dejvis kupa, protiv Velike Britanije u četvrtak.

Prvi trening je odradio u utorak, ali je na teren izašao i u sredu. Mnogi su i u utorak primerili detalj na Novakovoj ruci. U pitanju je steznik koji je Đoković nosio, a koji nije imao tokom mečeva u Torinu na Završnom mastersu. Međutim, u sredu je tokom treninga zatražio od fizioterapeuta Miljana Amanovića da mu pomogne, da mu izmasira ruku. Na fotogarfijama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se Nole sa bolnom gimasom na licu.

Najverovatnije nije ništa ozbiljno, jer Nole ne bi trenirao i rizikovao da se povreda pogorša, ali u svakom slučaju navijači su zabrinuti. Mada, nije na odmet podsetiti da je imao manjih problema pred finale sa Janikom Sinerom u Torinu, tada je Amanović masirao deo leđa srpskog tenisera.

 

 

 

 

 

 

 

Detalj sa treninga u utorak.

 

 

 

Srbija igra protiv Velike Britanije u okviru četvrtfinala Dejvis kupa. Ukoliko prođe, u polufinalu će snage odmeriti sa boljim iz duela između Holandije i Italije.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija