• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

13:33

Novak se iznenada javio i poslao poruku Srbiji

EPA Images

Tenis

Novak se iznenada javio i poslao poruku Srbiji

Podeli vest

Novak Đoković jedva čeka mečeve u Dejvis kupu, poslao je poruku navijačima pre mečeve u Malagi i nada se da će biti zdrav kako bi doneo pobedu svom timu.

Prvi teniser sveta će prvo  učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra. Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi.

Potom sledi sa saigračima iz reprezentacije borba za "salataru", jednu već ima, srpski teniseri su slavili 2010. godine.

- Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu - rekao je Novak i dodao:

 

Foto: profimedia

 

 

Novak ne krije da mu je trofej osvojen sa reprezentacijom pre 13 godina jedan od najdražih u karijeri.

- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

 

 

 

 

 

Anketa

 

 

Dejvis kup je na programu od 21. do 25. novembra. a reprezentacija Srbije za rivala u četvrtfinalu će imati Veliku Britaniju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija