• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

14:09

Upadali su mi u sobu u šest ujutru! Ruskinja besni zbog Novaka i doping kontrole!

ap photo

Novak Đoković

Upadali su mi u sobu u šest ujutru! Ruskinja besni zbog Novaka i doping kontrole!

Podeli vest

Nekadašnja ruska teniserka Natalija Vihljanceva (26) reagovala na društvenim mrežama zbog situacije koja je zadesila Novaka Đokovića, kojeg su testirali na doping svega nekoliko sati pre početka meča sa Velikom Britanijom u Dejvis kupu.

Nečuveno ponašanje zvaničnika takmičenja mnogima se nije svidelo, a Nole je nakon tog meča izjavo da mu se to nije dogodilo za 20 godina karijere.

Mnogi su stali u njegovu odbranu, a svoj stav podelila je bivša ruska teniserka Natalija Vihljanceva. Ona je na društvenoj mreži "Iks" objasnila šta joj se dešavalo na turniru u Sankt Peterburgu. Iako nije spomenula Novaka u svojoj objavi, jasno je da je stala u njegovu odbranu i da se ni njoj nije dopalo ponašanje ljudi koji testiraju sportiste.

Foto: Tanjug/AP

 

 

"Sećam se na turniru u Sankt Peterburgu 2018. godine pre mog meča, kontrolori za doping došli su u moju sobu u šest ujutru. Probala sam da im objasnim da je to dan meča i da ne smeju da me ometaju pre meča, ali sam odradila test. Supervizor mi je rekao da je to protiv pravila", napisala je Natalija ispod objave u kojoj se spominje Novak Đoković.

 

 

Podsetimo, Nole je bio vrlo besan zbog upada antidoping agencije neposredno pred meč.

- Imao sam kraću raspravu sa ljudima iz antidoping agencije. Nisam verovao da su doneli takvu odluku, za 20 i više godina moje karijere mi se nikad nije desilo da sat i po pre meča treba da idem na doping kontrolu. Ja imam svoju rutinu, ne treba mi ta distrakcija, da mi uzimaju urin i krv, da razmišljam mogu li u tom trenutku da dam urin - govorio je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija