• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

13:13

Novak trenira po mraku! Otkrivamo kako se sprema za Australijan open (VIDEO)

printscreen

Novak Đoković

Novak trenira po mraku! Otkrivamo kako se sprema za Australijan open (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković je u Dubaiju, priprema se za Australijan open, a sudeći po snimku koji je objavio na društvenim mrežama, radi žestoko.

Sa našim teniserom u Dubaiju su trener Goran Ivanišević, sparing partner Čarli Gomes i  fizioterapeut Klaudio Cimalja, kao i Hamad Međedović i njegov trener Viktor Troicki, jer se sa najboljih mladim teneserom sveta priprema za novu sezonu.

Radi prvi teniser sveta od jutra do mraka. Nema odmora! Pored dela koji sigurno najviše voli, treninzi na terenu, radi i na fizičkoj pripremi. Nole će narednog leta napuniti 37 godina, nije više mlad, a pred njim je vrlo izazovna sezona, pa mora da bude spreman za borbu od nekoliko sati na terenu i to protiv igrača koji su i 15 godina mlađi od njega.

Pogledaje kako se naš as sprema za novu sezonu!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

 

Nole je ove sezone osvojio tri grend slema, pa će braniti trofeje na Australijan openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu, dok će već na početku sezone igrati za 11. slem u Melburnu, a 25. u karijeri. Takođe, igraće i na Olimpijskim igrama, pa je zlato glavni cilj 2024. godine, kao i osvajanje Kalendarskom slema, sva četiri slema u sezoni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija