• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

08:00

Sjajni Novak održao Ečeveriju  tenisku lekciju

EPA-EFE/JAMES ROSS

Novak Đoković

Sjajni Novak održao Ečeveriju tenisku lekciju

Podeli vest

Prvi teniser planete Novak Đoković pobedio je Tomasa Martina Ečeverija u trećem kolu Australijan opena rezultatom 6:3, 6:3, 7:6.

 

 

Novak Đoković-Tomas Martin Ečeveri 3:0 (6:3, 6:3 7:6)

 

UŽIVO

TREĆI SET

6:6 -  Igraće se taj-brejk!Videćemo da li će Novak stići do trijumfa!

6:5 - Ečeveri je sada disao za vrat Đokoviću, ipak nije uspeo da stigne ni dobre brejk lopte. Serviraće Argentinac sada za opstanak u meču

5:5 -  Vrlo moguće da će ovaj set završiti u taj-brejku, teniseri su sigurni na svoj servis

Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

 

 

5:4 - Novi Novakov gem! Uzeo je Ečeveri dva poena, ali prilikom gem lopte za Đokovića, poslao je Argentinac loptu u mrežu

4:4 - Bio je blizu Novak sada, uzeo je i prvi poen u gemu, ipak nije uspeo da pronađe pravi način da dođe do brejka.

4:3 - Verovatno najlošiji Novakov gem do sada. Stigao je Manarino do đusa, al kad je najpotrebnije usledila su dva brza poena koja su Đokoviću donela vođstvo

3:3 - Čini se da Ečeveri ima dosta više samopouzdanja.  Izgubio je samo jedan poen u ovom gemu. Nismo gledali mnogo razmena, brzo je to rešavao Argentinac

3:2 - Pleše Novak na terenu, za razliku od prva dva meča, ovde deluje dosta sigurnije. Ovo smo svi čekali

Foto: Tanjug/AP

 

 

2:2 - Koliko god bio nadmoćan Novak na sopstveni servis još uvek nije našao rešenje za brejk.

2:1 - Novi izutetan gem našeg asa! Srbin ne dozvoljava protivniku da pruži otpor. Veoma je blizu Srbin pobede!

1:1 - Stigao je do đusa Novak Đoković, ipak proradio je tada Ečeveri, usledili su jaki servis koji su mu doneli izjednačenje u gemovima

1:0 - Bez izgubljenog poena dobio je Novak Đoković prvi gem u setu

DRUGI SET

6:3 - BRAVO! Katastrofalno je igrao Ečeveri i poklonio Novaku tri vezane set lopte. Kod prve je Nole napravio neiznuđenu grešku, kod druge je usledio Ečeverijev servis viner, ali kod treće je Srbin bio uspešan.

 

 

5:3 - Odličan gem Novaka Đoković, serviraće  sada Tomas Martin Ečeveri za ostaanak u setu.

4:3 - Osvojio je Ečeveri set bez veći problema, ipak greške su prisutne u njegovoj igri. Nema sigurnost prilikom udaraca argentinski igrač

4:2 - Nastavlja Novak sa svojom igrom, ponovo nije imamo nikakvih problema. Ečeveri nije blizu da ugrozi Srbina.

3:2 - Bio je ovo jedan od boljih gemova Ečeverija. Argentinac je oslobodio ruku i stigao do gema.

3:1 - Potvrdio je Nole bez problema brejk. Veoma sigurno korača Srbin ka četvrtom kolu Australijan opena.

2:1 - Bravo! Novak je iskoristio Ečeverijeve greške i loš drugi servis, tako da je stigao do brejka

Foto: Tanjug/AP

 

 

1:1 - Uzvraća Đoković sigurnim servisom i bez mnogo problema poravnjava rezultat. Argentinac je uspeo da osvoji samo jedan poen i to je bila neiznuđena Novakova greška.

0:1 - Osvaja Ečeveri prvi gem drugog seta bez izgubljenog poena. Odlično je Argentinac servirao.

PRVI SET

6:3 - Odlično je Novak završio ovaj set. Iskoristio je prvu od tri vezane set lopte.

5:3 - Fenomenalno je Novak iskoristio svoj servis gem i brzinski sa samo jednim izgubljenim poenom potvrdio brejk. Imao je Novak set loptu, ipak vratio se Ečeveri i smanjio prednost svog rivala.

4:2 -  Popustila je bila koncetracija Ečeveriju, došao je Nole do brejk lopte, ali onda je usledio perfektan servis Argentinca. Međutim ponovo je usledila Ečeverijeva greška, a zatim je Novak stigao do brejka. Previše grešio njegov protivnik sada.

3:2 - Igra se gem za gem. Oba igrača su sigurni na sopstvene servise. Ne da Novak protivniku da pruži ozbiljniji otpr.

Foto: Tanjug/AP

 

 

2:2 - U ovom gemu smo imali naduži poen od čak 18 udaraca koji je pripao Novaku, pošto je Ečeveri poslao lopticu u mrežu. Ipak, nakon toga Ečeveri je odservirao dva asa i stigao do gema.

2:1 - Servira fenomenalno Novak Đoković. Gledali smo veoma kratke poene, ne dozvoljava Srbin protivniku da se razmaše.

1:1 - Ečeveri osvaja gem na sopstveni servis.  Osvojio naš as dva poena, ali to ipak nije bilo dovoljno.

1:0 - Siguran Novak Đoković u prvom gemu. Nije nijedan poen izgubio Srbin, počeo je meč na pravi način. 

08.55 - Izlazak na teren Novaka Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija će malo kasniti, tako da se očekuju na centralnom terenu u 09.10.

08.45 - Novak Đoković u Ečeveriju: Možda trenutno igra tenis života na tvrdoj podlozi; pobedio je Mareja i Monfisa veoma ubedljivo. Bio sam toliko puta u nekim sličnim situacijama da znam šta mi je činiti, i pokušaću da se prilagodim ovim okolnostima i dam sve od sebe

08.40 - Tinejdžerka iz Rusije Martina Andrejeva (16) ostvarila je novu pobedu u Melburnu. Ona je bila bolja od Dajane Pari rezultatom 1:6, 6:1, 7:6.

 

 

08.30 - Počeo je meč između Bena Šeltona i Adrijana Manarina. Pobednik ovog duela ide na boljeg iz obračuna Novaka Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija.

08.23 - Ečeveri je uvek isticao da mu je Novak Đoković uzor, a poznat je po tome što od starta svoje karijere broji bodovnu razliku na ATP listi između njega i Noleta.

 

 

08.15 - Đoković i Ečeveri su prošle godine dva puta igrali jedan protiv drugo i oba puta je Srbin trijumfovao. Prvu u Rimu (7:6, 6:2), a zatim i na mastersu u Parizu (6:3,6:2).

08.05 - Srpski teniser Nikola Čačić je u paru sa Ukrajince Denis Molčanovim savldao prve nosioce Ivana Dodiga i Ostina Krajičeka sa 6:4, 6:7, 7:6.

08.00 - Dobrodošli na naš blog posvećen meč Novaka Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija