• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

07:00

Skuvajte kafu i spremite se za nerviranje! Zna se kad Novak igra meč trećeg kola

EPA-EFE/LUKAS COCH

Tenis

Skuvajte kafu i spremite se za nerviranje! Zna se kad Novak igra meč trećeg kola

Podeli vest

Novak Đoković meč trećeg kola Australijan opena igra u petak.

Protivnik će mu biti Tomas Martin Ečeveri, a poznato je i kada prvi teniser sveta izlazi na teren. Sjajan termin za navijače u Srbiji, od 09.00 časova, taman uz kaficu. Mada, pripremite nešto i za smirenje, s obzirom na to koliko nas je Nole "stresirao" na početku takmičenja. 

Novak je u prva dva kola eliminisao Dina Prižmića i Alekseja Popirina, a na terenu je proveo čak sedam sati, pa se nadamo da će u trećoj rundi imati malo lakši posao, značiće to i navijačima, jer se neće nervirati kao u prva dva kola. Đoković i Ečeveri sastajali su se dva puta, i u oba navrata je pobedu odnosio srpski teniser.

Nisam video kako je igrao, ali je dobio dva meča protiv Monfisa i Marija. Rezultati su impresivni, igra verovatno tenis života na betonu. Na terenu će biti težak protivnik, obojica želimo da pobedimo. Napredovao je na betonu, moram da budem spreman za to - kazao je Novak pred meč trećeg kola. 

 

 

Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

 

 

Što se kladionice tiče, naš as je apsolutni favorit sa kvotom 1,05, dok je na Argentinca oko 11. Kvota da će Srbin slaviti 3:0 je 1,62, a 3:1, u prva dva meča je izgubio po set, je četiri. Ko želi da se kladi da će Ečeveri pobediti Đokovića sa 3:2 mogao bi lepo da zaradi, ako pobedi, jer je kvota 34, a čak 51 na 3:0 za Argentinca.

Nole nije bio zadovoljan igrom posle prva dva kola.

- Ne igram baš najbolje i ne osećam se najbolje, to je frustrijuće s vremena na vreme, pravim greške koje su nekarakteristične za mene. Igram protiv igrača koji veruju da će pobede, znaju šta rade i to im dobro ide. Da li mogu da budem zadovoljan? Sa pobedom da, sa igrom ne. Moram da prihvatim kako jeste, nadam se da će u nastavku da bude napretka u igri i osećanju - rekao je Đoković,

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija