• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

07:27

Pita se i GOAT nešto! Novak sačuvao meč-loptu i za tri poena okrenuo čitav set!

Tanjug/AP Photo

Novak Đoković

Pita se i GOAT nešto! Novak sačuvao meč-loptu i za tri poena okrenuo čitav set!

Podeli vest

Srpski teniser se vratio u igru!

Još uvek je rano pričati o tome da li Novak Đoković može do preokreta u polufinalu Australijan opena, ali je srpski teniser ponovo pokazao da nikada nije kraj. 

Dominirao je Janik Siner u dva seta, pretilo je da bi najavljeni teniski spektakl mogao da se pretvori u rutinsku pobedu mladog Italijana, ali se nešto pita i najbolji teniser svih vremena! 

Treći set rešen je u taj-brejku budući da brejkova nije bilo. Janik Siner je pri rezultatu 6:5 imao meč-loptu, ali je Novak Đoković ostao smiren, vezao tri poena i preokrenuo rezultat u svoju korist za 2:1 u setovima. 

Foto: Tanjug

 

Psihološka prednost sada je na strani srpskog tenisera posebno imajući u vidu da je pre samo dve godine Siner u polufinalu Vimbldona vodio sa 2:0 protiv Đokovića, ali je Novak posle preokreta ušao u finale. Kasnije došao i do trofeja. 

Nadamo se istom ishodu i ovog januara u Melburnu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija