• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.02.2024

05:40

Beloruskinja odlepila za Novakom! Ova teniserka ga proganja (FOTO)

EPA-EFE/JOEL CARRETT

Novak Đoković

Beloruskinja odlepila za Novakom! Ova teniserka ga proganja (FOTO)

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, nije bila u Melburnu na Australijan openu, ali ne bi trebalo da napravi istu grešku u nastavku sezone, jer je Arina Sabalenka odlepila za njenim mužem.

Beloruskinja koristi svaku situaciju da pomene Novaka ili da se druži sa prvim teniserom sveta. Đoković ovo, pa Đoković ono... Tako je i nedavno pred takmičenje u Dubaiju, u kom ne igra Srbin, opet naš teniser bio u centru pažnje. 

Prvi teniser sveta godinama dominira, osvaja trofeje, ima 24 grend slema, pa Beloruskinja koristi svaku priliku da bude sa njim kako bi, kako kaže, na nju prešao taj pobednički "pelcer".  

- Izgleda da ću morati češće da razgovaram sa Novakom. Možda je to razlog zašto pobeđujem. Moraću da popričam s njim o tome - rekla je Sabalenka pred takmičenje u Dubaiju.  Nije joj loša ova ideja pošto je već na startu poražena od Done Vekić  6:7, 6:3, 6:0.

 

Foto: EPA Images

Arina Sabalenka i Novak Đoković

 

Takođe, nedavno je na Australijan openu Beloruskinja često "prozivala" našeg tenisera. 

- Moraću da ga pitam kako da osvojim još devet titula. Moraću da budem fina prema njemu da bi ranije završio meč. Pitaću ga kako da osvojim Australijan open devet puta. Reći ću vam posle ako mu bude dao neki savet - rekla je pre nekoliko nedelja. 

To nije sve, bilo je i flertovanja sa Novakom tokom egzibicije u Melburnu. Bez pardona je  prokomentarisala zadnjicu najboljeg srpskog sportiste! Pošto je ona bila na osnovnoj liniji, a Novak Đoković na mreži, s leđa je gledala prvog tenisera sa ATP liste.

 

Foto: Instagram

Arina Sabalenka

 

- Vau! Kakav prelep pogled imam - ispalila je Sabalenka, a ceo stadion mogao je to da čuje jer su teniseri igrali sa bubicama.

Novak se prvo iznenadio, a onda je "zamešao" kukovima. 

https://informer.rs/sport/novak-dokovic/820610/novak-dokovic-arina-sabalenka-sinsinati

 


Arina i Novak su se i prošle godine družili u Melburnu, potom na Vimbldonu, u Sinsinatiju, jedno drugom redovno čestitaju na velikim uspesima na društvenim mrežama. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05